Papryka faszerowana chudym mięsem
Papryka faszerowana chudym mięsem
Przepis na : obiad
Papryki nadziane piersią z kurczaka. Dietetyczne, smaczne i syte danie. Polecam szczególnie liczącym kalorie. Nafaszerowałam zielone papryki, ale można i takie (KLIK) trzeba wtedy piec krócej, ponieważ są cieńsze, wystarczy 45 minut. *papryki podałam na talerzyku od Porcelana Bogucice 6 papryk, mogą być żółte (dobra cena w KLIK) 3 piersi z kurczaka 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 2 łyżki pomidorów suszonych z czosnkiem i bazylią sól i pieprz do smaku 1 łyże... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Takie tam pichcenie
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
takietampichcenie
Uwielbiam gotować dla swoich bliskich. Moja kuchnia łączy tradycję z nowoczesnością , Jest smacznie, kolorowo i pachnąco:)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, mięso, ciekawe przepisy, cebula, ser żółty, suszone pomidory, pierś, kurczak, tarta, piersi, ser, dietetyczne , dietetycznie, dietetyczny kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mielone, dania dietetyczne, mięso duszone, papryka faszerowana, dietetyczny obiad, obiad, kurczak z papryką , dania z piersi kurczaka, mięso mielone, dania z kurczakiem, kurczak z czosnkiem, kurczak w pomidorach, kurczak z pomidorami, mięso na obiad
Inne przepisy z Takie tam pichcenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję