Chałka z daktylami, sokiem i skórką z pomarańczy
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Chałka z daktylami, sokiem i skórką z pomarańczy
Przepis na : deser
Domowe wypieki – przepis na drożdżowe ciasto z daktylami. Pyszna, słodka i aromatyczna pleciona chałka nadziewana masa daktylowo pomarańczową Chałka z daktylami, sokiem i skórką pomarańczy. To doskonały przepis na aromatyczne, słodkie drożdżowe ciasto, które stanie się prawdziwym hitem na świątecznym stole i nie tylko. Inspiracją do przygotowania chałki był przepis z książki Bartka Kieżuna Jerozolima do zjedzenia . Połączenie słodkich daktyli, aromatycznego soku i skórki pomarańczowej tworzy wyjątkową, smakowitą ...
Czytaj dalej na blogu Tajemnice SmakuWarto przeczytać

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!
Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...
Idealne ciasto drożdżowe
Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?
Czytaj dalej...
Suszone pomarańcze na choinkę
Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...Autor
Tajemnice Smaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ciasto drożdżowe
Inne przepisy z Tajemnice Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję