Chałka z daktylami, sokiem i skórką z pomarańczy

Chałka z daktylami, sokiem i skórką z pomarańczy

Przepis na : deser

Domowe wypieki – przepis na drożdżowe ciasto z daktylami. Pyszna, słodka i aromatyczna pleciona chałka nadziewana masa daktylowo pomarańczową Chałka z daktylami, sokiem i skórką pomarańczy. To doskonały przepis na aromatyczne, słodkie drożdżowe ciasto, które stanie się prawdziwym hitem na świątecznym stole i nie tylko. Inspiracją do przygotowania chałki był przepis z książki Bartka Kieżuna Jerozolima do zjedzenia . Połączenie słodkich daktyli, aromatycznego soku i skórki pomarańczowej tworzy wyjątkową, smakowitą ...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!

Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.