Sos gulaszowy z papryką i pieczarkami
Sos gulaszowy z papryką i pieczarkami
Bardzo syte i smaczne danie a do tego ciekawie się prezentujące. Zapraszam! Sos gulaszowy: Składniki: 1/2 kg mięsa wieprzowego 1/2 łyżeczka słodkiej papryki pieprz, sól 2 łyżki oleju 1,5 szklanki bulionu 4 liście laurowe 4 ziela angielskie 1 duża cebula 1 łyżeczka czosnku granulowanego 2 duże czerwone papryki szczypta chili 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka ulubionych ziół 800g pieczarek Przygotowanie: Mięso pokroić w średnią kostkę. Przyprawić solą i pieprzem. Obsmażyć na rozgrzanej pate... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku
Autor
Ewelina Ficek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, mięso, kluski, pieczarki, zupa pomidorowa, sosy, mięso duszone, ziemniaki, gulasz, dania na gorąco, drugie danie, sos pomidorowy, pieczarki w sosie
Inne przepisy z Tagebuch po polsku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję