Wegański serek o smaku pomidorowym z kolendrą

Wegański serek o smaku pomidorowym z kolendrą

Wegański serek o smaku pomidorowym z kolendrą

Przepis na : śniadanie

Pomysł na zastosowanie resztek z produkcji mleka migdałowego widziałam u kogoś na blogu (przepraszam nie pamiętam u kogo). Po kilku dniach w moje ręce wpadło opakowanie migdałów i decyzja była szybka - robimy mleko migdałowe i serek. To była dobra decyzja - pomidory, czosnek i kolendra swietnie sie razem komponują! Do przygotowania wegańskiego serka potrzebujemy: - 200g płatków migdałów (zamoczonych przez noc w wodzie) - 600 ml wody - koncentrat pomidorowy - 2 ząbki czosnku - spora garść kolendry - sól, piep... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szybko Tanio Smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.