Gotuję w słonecznych barwach, ciepłych pomarańczach. Marzę o ciepłym wybrzeżu południowej Europy. O słońcu grzejącym zmarznięte łapki. Ciepłym wietrze plątającym włosy i otulającym ciało... Na razie musi mi wystarczyć ciepełko z talerza! Wy też tak macie? potrzebujemy: - 1 batata - 1 dynię orzechową - sól, pieprz - świeżą pietruszkę - puszjkę mleka kokosowego (light) - odrobinę tłuszczu do smażenia Dynię ugotować w piekarniku (150 stopni). Wydrążyć nasiona, miąższ przełożyć do osobnej miski. W garnku ro... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...