Gotujemy wywar warzywny w szybkowarze
Gotujemy wywar warzywny w szybkowarze
Kluczem do przygotowania smacznego wywaru warzywnego jest zastosowanie dużej ilości warzyw, ziół i przypraw. Warzywa, podsmażone tuż przed gotowaniem, uwalniają swoje cudowne aromaty, intensyfikując smak wywaru. Wywar warzywny. Ciśnienie: Niskie Czas Gotowania: 40 min Otwieranie Garnka: Naturalne Porcji: 1 litr wywaru JEŚLI POWYŻSZE WSKAZÓWKI NIC CI NIE MÓWIĄ, ZAPRASZAM TUTAJ Składniki 2 cebule, obierz i pokrój w talarki 1 por - tylko biała część, pokrój w ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar
Autor
szybkoszybkowar
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zdrowe przepisy, warzywa, seler, seler naciowy, marchewka, por , koper, rozmaryn, drobiowe, rosół, zupa, masło czosnek, gotowana marchewka, zupa warzywna, szybka zupa, zupa z selera
Inne przepisy z Szybko Szybkowar
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję