Spaghetti z mieloną wołowiną i czerwonym winem

Spaghetti z mieloną wołowiną i czerwonym winem

Spaghetti z mieloną wołowiną i czerwonym winem

Przepis na : obiad

Sos do makaronu spaghetti w nieco innym wydaniu, bo z wołowiną, czerwonym winem i dużą ilością aromatycznych, suszonych ziół i czosnku.  400g makaronu spaghetti 400g mielonej wołowiny 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina 1 duża cebula 6 ząbków czosnku 750ml passaty pomidorowej  2 łyżeczki suszonej bazylii 3 łyżeczku suszonego oregano sól, pieprz oliwa z oliwek  starty ser cheddar do posypania świeża bazylia do dekoracji 1. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. 2. Na rozgrzanej o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.