Smażony ser camembert z rukolą, żurawiną i grzankami

Smażony ser camembert z rukolą, żurawiną i grzankami

Smażony ser camembert z rukolą, żurawiną i grzankami

Nie jest to ani lekka ani zdrowa przekąską;). Jest natomiast przepyszna, smażony ser rozpuszcza się w środku i możemy maczać w nim grzanki . 1 ser camembert - krążek garść rukoli 1/4 bagietki masło sól 1 jajko 1/4 szklanki bułki tartej olej do smażenia 2 łyżeczki żurawiny do mięs i serów, u mnie od Stovit   1. Ser camembert panierujemy w jajku, bułce tartej, ponownie w jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy z dwóch stron na małym ogniu przez około 4-5 minut z każdej strony. Odsączamy z nadmiaru tłusz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.