Gulasz z indyka z boczniakami i warzywami

Gulasz z indyka z boczniakami i warzywami

Gulasz z indyka z boczniakami i warzywami

Przepis na : obiad

Lżejsza alternatywa dla gulaszu - dietetyczny gulasz z indyka z boczniakami.  500g fileta z indyka 500g boczniaków 2 marchewki 2 papryki 1 puszka pomidorów krojonych 2 cebule 3 ząbki czosnku sól, pieprz, papryka słodka natka pietruszki do posypania 1. Filet z indyka kroimy w kostkę. Boczniaki kroimy na mniejsze kawałki, cebulę i paprykę w kostkę, marchew ścieram na dużych oczkach tarki, czosnek przeciskamy przez praskę. 2. Na rozgrzanym oleju podsmażamy filet. Kiedy się zarumieni dodajemy warzywa (oprócz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.