
Przepis na : deser
Ł atwe i szybkie ciasto rabarbarowe, pieczone "do góry nogami". Dodanie oleju rzepakowego z bazylią i cytryna oraz świeżej melisy nadaje ciastu rabarbarowemu zupełnie nowy wymiar, a marchewka jak to marchewka zawsze dobra ;). Czas przygotowania: 15 minut, pieczenie 25-30 minut Porcje: forma 23 cm Składniki: ok. 350-400 g rabarbaru, 300 g mąki pszennej, 1/2 szklanki marchewki tartej na drobnych oczkach, 3 białka, 1 jajko, 8 łyżek oleju Kujawski "Cytryna i bazylia", sok i skórka otarta z połowy po... czytaj dalej...

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...