Piersi w sosie serowo-koperkowym

Piersi w sosie serowo-koperkowym

Piersi w sosie serowo-koperkowym

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kawałki kurczaka zatopione w wyrazistym sosie serowym z dodatkiem aromatycznego kopru. Mięso świetnie smakuje podane z ryżem czy też świeżą bagietką. Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka sól,pieprz słodka papryka mielona czosnek granulowany 1 cebula masło klarowane do smażenia Sos serowy: 200 ml mleka 150 ml śmietanki 30% 100g. sera cheddar 150g. sera gouda 1/2 pęczka kopru sól świeżo mielony czarny pieprz Przygotowanie: Mięso umyć, osuszyć, pokroić na ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.