Parówki w tej wersji zasmakują małym i dużym.

Parówki w tej wersji zasmakują małym i dużym.

Parówki w tej wersji zasmakują małym i dużym.

Przepis na : kolacja

Parówki w szlafroczkach Składniki: 6 parówek z cielęciną o wysokiej zawartości mięsa 1/2 ciasta francuskiego 1 roztrzepane jajko ketchup majonez Przygotowanie: Parówki jeśli są w foli obrać. Ciasto francuskie pociąć w paski od krótszej strony. Jeden koniec parówki owinąć do 3/4 wysokići ciastem francuskiem. Na drugim końcu zrobić kokon zawijając ciasto na siebie. Każdą parówkę posmarować jajkiem. Piec 25-30 min w piekarniku nagrzanym do 180st. Trzem parówkom w wolnym miejscu od ciasta zrobić oczy ketchupem resz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.