Śniadaniowe tostowe roladki

Śniadaniowe tostowe roladki

Śniadaniowe tostowe roladki

Przepis na : śniadanie

Pachnące Prowansją roladki z chleba tostowego otulonego aromatycznym wędzonym boczkiem, nadziewane świeżą papryką, szynką i ciągnącym żółtym serem to świetna propozycja na urozmaicone śniadanie. Składniki: 8 kromek chleba tostowego 8 plastrów żółtego sera 8 plastrów szynki konserwowej 8 plastrów wędzonego boczku 1 czerwona papryka zioła prowansalskie Wykonanie: 1.  Chleb tostowy delikatnie rozwałkować wałkiem żeby kromki zrobiły się cienkie. 2.  Paprykę pozbawić gniazd nasiennych i pokroić w słupki. ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, boczek, śniadania, szynka, roladki, pieczony boczek, pieczona szynka, pieczeń z szynki

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.