Letnia, kolorowa sałatka na bazie tuńczyka, świeżego bobu, czerwonej i żółtej papryki, chrupiącej kaszy i pachnącej natki z pietruszki. Całość polana sosem majonezowo - musztardowym smakuje rewelacyjnie i jest świetną propozycją na drugie śniadanie. Składniki: 300g bobu 200g kaszy pęczak 2 puszki tuńczyka w sosie własnym 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 1/2 pęczka świeżej natki z pietruszki sól pieprz Sos: 3 łyżki śmietany 18% 2 łyżki majonezu 2 łyżeczki musztardy francuskiej 1 łyżka soku z cytryny Wykonanie:... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.