W tej surówce jest wszystko co lubię - surowa młoda kapusta, sporo czosnku i dużo kolendry. Po prostu bardzo smaczna, wiosenna surówka. Będzie świetnym dodatkiem do głównego dania, ale można po prostu zjeść dużą jej porcję z białym pieczywem, na lekki lunch. Kolendra dodaje kapuście przyjemnego, wyrazistego aromatu. Ja kolendrę bardzo lubię i mogę dodawać w zasadzie do wszystkiego. Ci z Was, którzy kolendry nie lubią ( a wiem, że tacy też są), mogą zastąpić ją pietruszką. Nie będzie już to ta sama suró... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...