Surowa kiełbasa w cieście francuskim

Surowa kiełbasa w cieście francuskim

Surowa kiełbasa w cieście francuskim

Świetne danie. Możemy taką zapieczoną kiełbasę podać na ciepło jako część obiadu, możemy podać jako przystawkę z sałatą. Smaczne i na ciepło i na zimno. A przy tym efektowne - bardzo polecam! Inspiracja  tutaj Składniki ok 240 g - 2 wieprzowe surowe białe kiełbaski, obrane z flaka 1/2 łyżeczki nasion kopru włoskiego lekko podprażone i roztarte w moździerzu szczypta płatków chili (opcjonalnie) 1- 2 łyżki posiekanej natki pietruszki gotowe ciasto francuskie ok 20 x 25 cm 1 łyżka musztardy pełnoziarnistej (dał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, mięso, francuskie, kiełbasa, sałata, sezam, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, przystawki, mak, obiad, kiełbaski, biała kiełbasa, przekąska, przekąski, mięsa pieczone, ciasto z makiem, ciasto na zimno, przekąski na ciepło, dania mięsne, mięso na obiad

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.