Goleń wołowa z grzybami z wolnowaru

Goleń wołowa z grzybami z wolnowaru

Goleń wołowa z grzybami z wolnowaru

Jakiś czas temu trafiłam na goleń wołową pokrojoną w plastry jednakowej grubości. Pomyślałam, że to idealne mięso do przygotowania w wolnowarze. Użyłam boczniaków, można dodać pieczarki, robiłam też wersję z suszonymi prawdziwkami (nie trzeba ich moczyć, wystarczy wrzucić parę sztuk do wolnowaru razem z warzywami). Polecam, bo to smaczne, a w sumie mało kłopotliwe w przygotowaniu danie. s kładniki ok 1000g goleni wołowej z kością (5 plastrów z kością gr ok 2,5 cm każdy) pieprz sól olej lub oliwa z oliwek do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.