Faszerowane papryczki

Faszerowane papryczki

Faszerowane papryczki

Smaczna przekąska, efektowna i szybka do zrobienia. Małe słodkie papryczki sprawdziły się świetnie, ostre były również znakomite ( po upieczeniu ostrość zmalała) jednak ich wadą jest dosyć gruba skórka która raczej nie daje się zjeść. Ale mimo tej skórki  - do powtórzenia. Tak zrobione papryki świetnie sprawdzają się również pieczone na grillu  - na grill  faszerowałam nieco większe podłużne zielone, i słodkie i ostre. Wyszły pyszne!składniki6 małych papryczek (miałam 3 małe słodkie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.