Pierogi z soczewicą i grzybami

Pierogi z soczewicą i grzybami

Pierogi z soczewicą i grzybami

Przepis na : obiad

Czas czytania: 2 min Pierogi z soczewicą i grzybami leśnymi w cieście z mąki gryczanej oraz mąki pszennej pełnoziarnistej. Farsz przygotowany z grzybów z dodatkiem aromatycznej cebulki i czosnku. To jest wprost bajeczne połączenie, a soczewica i szczypiorek, mniam pyszności! Jeśli lubicie pierogi i do tej pory nie mieliście okazji spróbować ich w takiej wersji, to koniecznie nadróbcie to. Pierogi można podać na trzy sposoby. Pierwszy sposób to bezpośrednio po ugotowaniu, czyli z wody polane odrobinką tłuszczu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, pierogi przepis, grzyby, ciasto, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, chleb, biszkopt, placki, bułki, placuszki, syrop, drożdżowe, pączki, mielone, truskawki, obiad, przekąski, sos czosnkowy, sosy, ciasto na pierogi, boże narodzenie, przepisy na kruche ciasto, ciasto z truskawkami, sos serowy

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.