Masło orzechowe z dyni!

Masło orzechowe z dyni!

Masło orzechowe z dyni!

Przepis na : śniadanie

Lubicie smarowidła na chleb? Jeśli tak, to pokochacie to masło, jest obłędnie kremowe, bardzo aromatyczne i nadaje się do wielu dań. Możesz go używać jak masło do bagietki, nadzienie do naleśników, nadzienie do wszelakich bułeczek, pączków czy do pierożków na słodko.  Masło z pieczonej dyni, powinniśmy przechowywać w słoiku w lodówce maksymalnie do 5 dni.  Przygotowuje się je bardzo szybko i tak samo szybko znika z tego słoiczka. Masło z dyni, też idealnie oddaje charakter jesieni, jest mocno korzenn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, naleśniki, słoik, bagietka, śniadania, chleb, pączki, naleśnik, pączki pieczone, szybkie śniadanie

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.