Przepis na : obiad
KREMOWE OBIADLOVE! INDYK W GĘSTYM KREMOWYM SOSIE, Z BOCZNIAKAMI I RUKOLĄ, NA WŁOSKIM MAKARONIE! Ten przepis mam nadzieję, że zachęci wszystkich tych, którzy nie lubią przygotowywać obiadów, do robienia ich z uśmiechem na twarzy. Powodów jest kilka, to danie zrobisz w 20 minut, jest przepyszne, sycące, smakuje wszystkim, od najmniejszych do największych w rodzinie, nie da się go skonocić, a w dodatku, kiedy kończy Ci się Twoja porcja na talerzu, sprawdzasz czy czasem, coś nie zostało jeszcze na patelni!... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)