Jak zrobić puree z zielonego mrożonego groszku?

Jak zrobić puree z zielonego mrożonego groszku?

Jak zrobić puree z zielonego mrożonego groszku?

Przepis na : obiad

Obiecany przepis na przepięknie zielone puree z zielonego groszku. Ja jestem miłośnikiem zielonego groszku i puree z groszku po prostu uwielbiam, robię go na trzy sposoby dzisiaj mój ulubiony. Puree z groszku może służyć, jako dodatek do mięs, ryb, może również pełnić rolę farszu czy to naleśników, czy to do pierogów. Jest aromatyczne, pyszne i sycące. PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU - 1 opakowanie mrożonego zielonego groszku (zazwyczaj 500 g) - 1-2 ząbki czosnku - 2 solidne łyżki masła - 1 łyżka dobrej oliwy z o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, naleśniki, ryby, pierogi przepis, obiad, ryba, mięso, naleśnik, lunch box, pierogi z mięsem

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.