Przepis na : obiad
Od kilku dni ciągle czytam i słyszę, że kończy się lato, że pomalutku, po cichutku zbliża się jesień. Wcale nie będę temu przeczyć, bo niestety ale i ja też tak odbieram to co dzieje się w przyrodzie, tj. noce są już co raz zimniejsze, a w lesie już wszędzie zaczął kwitnąć wrzos- niezaprzeczalny dowód, że idzie jesień. Ale spokojnie za nim do nas na dobre zawita, jeszcze niejeden ciepły weekend przed nami, a na ten najbliższy zapowiada się aż 27 stopni C. O tak! Dzisiejsza propozycja obiadowa to pyszna... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)