Pasta z czerwonej fasoli z pistacjami
Pasta z czerwonej fasoli z pistacjami
Chociaż wyobrażam sobie śniadanie czy kolację bez kanapek, czasem miło zjeść standardową kromkę niestandardowego (bo bezglutenowego, najczęściej pieczonego samodzielnie) chleba. Pasty kanapkowe to coś, co bardzo lubię. Są proste i szybkie w przygotowaniu i można nieźle eksperymentować z ich smakiem. Pasta z czerwonej fasoli to świetne źródło białka (zawiera więcej białka niż mięso) oraz witamin z grupy B. Składniki: - 200 g czerwonej fasoli (waga przed ugotowaniem) - 1 cebula - garść pistacji - ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smakuje zdrowo
Autor
Smakuje zdrowo
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasola, pasty, pasta, fasola czerwona, czerwona fasola, śniadania, śniadanie, bezglutenowe, pasta kanapkowa, kanapka, kokosowe, mięso, kanapki, kolacja, chleb, bez pieczenia, szybka kolacja, szybkie śniadanie, mięsa pieczone, chleb mieszany
Inne przepisy z Smakuje zdrowo
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję