Makaron z dynią i szpinakiem w śmietankowym sosie

Makaron z dynią i szpinakiem w śmietankowym sosie

Makaron z dynią i szpinakiem w śmietankowym sosie

Przepis na : obiad

W Światowy Dzień Makaronu przygotowałam pyszne, aromatyczne i lekkie danie z makaronem Lubella . Złocista dynia hokkaido nadała potrawie cudowną żółtą barwę, tak że nawet pochmurna pogoda za oknem nie była w stanie popsuć mi humoru. Polecam Wam tę pyszną potrawę nie tylko ze względu na to, że zrobicie ją w pół godziny ale również dlatego, że  jest zdrowa, lekka a zarazem sycąca . Dla 2 osób: 250 g makaronu "Uszka" Lubella  1/2 średniej dyni hokkaido mała cebula 2 ząbki czosnku łyżka masła łyżka oli... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakołyki Asi

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.