Przepis na : śniadanie
Bardzo lubię wszelkie placki z jabłkami, i jeśli tylko zobaczę gdzieś nowy przepis, chętnie z niego korzystam. Tym razem przygotowałam placki z dodatkiem kefiru z przepisu Leny (Magdaleny?) z bloga Rhubarb Baby Najbardziej smakowały mi od razu po przygotowaniu, na ciepło. 2 duże jajka 400 ml kefiru 300 g mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżeczki cukru 1 łyżka ekstraktu waniliowego 2 jabłka olej do smażenia miód lub cukier puder do podania Jajka wybijamy do garnuszka. Wlewamy kefir (temp. pokojo... czytaj dalej...
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...