Jabłkowo-orzechowe s.Anastazji

Jabłkowo-orzechowe s.Anastazji

Jabłkowo-orzechowe s.Anastazji

Ciasto to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Przygotowując je nawet nie przypuszczałam, że będzie mi AŻ TAK smakować:) Smak taki jak w nazwie: jabłkowo-orzechowy z lekko wyczuwalną wkładką krucho-drożdżową. Najlepsze chyba na 2-3 dzień po przygotowaniu. Myślę, że z tego też powodu świetnie sprawdzi się jako świąteczny wypiek. Możemy przygotować go wcześniej, a zachowa super smak i świeżość na długo. Jest wysokie, podzielne, łatwo się kroi. I przede wszystkim jest bardzo, bardzo dobre. Polecam:) Biszkopt orzech... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Autor

SmakiNaTalerzuSmakiNaTalerzu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, tarta, biszkopt, drożdżowe, ciasto drożdżowe, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, kruche ciasta, bułki, mielone, ciasta z masa, czekolada, ciasta z jabłkami, ciasto z masą budyniową, jabłka, impreza, boże narodzenie, ciasto budyniowe, ciasto na boże narodzenie, ciasta drozdzowe, tarta z jabłkami, ciasto z orzechami, masło orzechowe, ciasto ucierane , mleko w proszku, łatwe ciasto, bułka pszenna, tarta na słodko, jajka na święta

Inne przepisy z Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.