Gołąbki bez zawijania – z mięsa drobiowego

Gołąbki bez zawijania – z mięsa drobiowego

Gołąbki bez zawijania – z mięsa drobiowego

„Szybkie gołąbki”, „Gołąbki bez zawijania”, „Gołąbki dla leniwych” – wiele razy spotykałam się z tymi określeniami, ale nigdy nie próbowałam takich przygotować. Jak to jednak mówią, co się odwlecze, to nie uciecze, i przyszedł czas, bym i ja przygotowała je w swojej kuchni. Muszę Wam powiedzieć, że choć wyszły pyyyyyszne, moim zdaniem daleko im do takich tradycyjnych gołąbków mojej Mamy. Żeby jednak nie było, że narzekam, muszę napisać, że danie to bardzo mi smakowa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

SmakiNaTalerzuSmakiNaTalerzu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, mięso, mielone, tarta, ryż, kapustą, mięso mielone, kurczak, bułki, udka , pierś z kurczaka, pierś kurczaka, udka z kurczaka, chleb, kotlet, kotlety, filet z kurczaka, kurczak z ryżem, kotlety mielone, kurczak pieczony, kotlety drobiowe, bez pieczenia, pieczone udka

Inne przepisy z Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.