MŁODE ZIEMNIACZKI Z ŁOSOSIEM I WASABI
MŁODE ZIEMNIACZKI Z ŁOSOSIEM I WASABI
Młode ziemniaki same w sobie są niezwykle smaczne, gotowane w mundurkach i podane z masłem i koperkiem to prawdziwy rarytas. Ale dla urozmaicenia możemy je przyrządzić nieco inaczej. Dlatego dziś polecam wam oryginalną i smaczną przystawkę z młodymi ziemniaczkami. Mam nadzieję, że Wam zasmakuje. Przygotowanie 15 min Pieczenie 1 godz. Dla 4-6 osób 18 małych młodych ziemniaków 6 plastrów wędzonego łososia 1 słoiczek ikry z taszy lub pstrąga lub łososia 15 cl gęstej śmietany* Pasta wasabi Kilka gałązek kop... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Autor
Angie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, łosoś, ziemniaki, przystawki, pasty, pasta, sosy, ryby, sos winegret, przekąska, pstrag, łosoś wędzony, ryba, sałata, zupa, przekąski, przekąski na ciepło, sałatka, sałatki, sos do sałaty, pieczone ziemniaki, ziemniaki w mundurkach, przystawka z łososiem, smaczna sałatka, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, lekkie sałatki, sałatka z wędzoną rybą
Inne przepisy z Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Dodaj komentarz