CIASTO CYTRYNOWE Z KREMEM ZE SPECULOOS

CIASTO CYTRYNOWE Z KREMEM ZE SPECULOOS

CIASTO CYTRYNOWE Z KREMEM ZE SPECULOOS

Przepis na : deser

Ciasto cytrynowe podane z kremem z korzennych, kruchych ciasteczek speculoos. Prosty i oryginalny deser, który możecie podać na wielkanocny stół, jak również przygotować na każdą inną okazję. Życzę Wam pięknych, słonecznych i wiosennych Świąt Wielkanocnych! Czas przygotowania: 15 min Pieczenie: 30- 40 min Składniki dla 6 osób  Składniki na krem ze speculoos: ● 50 cl mleka ● 120 g ciasteczek speculoos ● 35 g Maizeny Składniki na ciasto: ● 175 g margaryny masła ● 175 g cukru ● 40 g cukru pudru ● 175 g mąki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.