Suflet warzywny

Suflet warzywny

Suflet warzywny

Jeżeli jeszcze nie jedliście takiego dania, to musicie je koniecznie przygotować i sprawdzić sami jakie jest ono smaczne. Suflet tego rodzaju zrobiłam po raz pierwszy, jestem pewna jednak że nie ostatni. Składniki: na dwie porcje 150 g obranych ziemniaków 150 g fasolki szparagowej mrożonej 200 g marchewki z groszkiem mrożonej 1 żółtko 2 białka ½ szkl. mleka ½ łyżki masła ½ łyżki mąki 1 łyżka almette chrzanowe Sól Pieprz Chrzan tarty Wykonanie: Ziemniaki kroimy w kostkę i razem fasolką, groszkiem oraz marchewką go... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję