Sałatka z grillowanym antrykotem wołowym w sosie jogurtowym
Sałatka z grillowanym antrykotem wołowym w sosie jogurtowym
Danie idealne na lekką kolację. Antrykot najlepiej wybrać, dojrzewający ( w opakowaniu ) wówczas macie większe prawdopodobieństwo, że po grillowaniu będzie on miękki i soczysty. Warto też pamiętać aby miał on wygląd marmurkowaty, lekko przerośnięty tłuszczykiem. To też zwiększa szansę na dobre mięso. Składniki: na dwie porcje 160 g sałata rzymska 100 g grillowany antrykot wołowy 190 g mrożona mieszanka warzyw ( małe marchewki, kalafior, fasolka szparagowa ) 1 mały świeży ogórek 100 ml naturalnego jogurtu Prz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sałata, ogórki, mięso, fasolka, sosy, kalafior, fasolka szparagowa, kolacja, kalafiorem, marchewka, dania dietetyczne, dietetyczne , dietetycznie, surówka, sałatki, sałatka, dietetyczna sałatka, sałatka dietetyczna, lekkie sałatki, mięso duszone, sałatka z marchewki, sałatka z marchewką, sałatka z kalafiorem , salatki warzywne, sałatka warzywna, smaczna sałatka
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz