Omlet szpinakowy z wędzonym pstrągiem i fetą

Omlet szpinakowy z wędzonym pstrągiem i fetą

Omlet szpinakowy z wędzonym pstrągiem i fetą

Ostatnio prezentowałam kompletną kolację – dzisiaj śniadanie. Możecie przygotować je wcześniej i zabrać w pudełku do pracy. Nie dość, że atrakcyjnie wygląda to jeszcze jest pyszne. Oczywiście jak zawsze: polecam. Składniki: na 1 porcję 1 średnie jajko 2 białka 50 ml mleka 0,5% 2 kostki szpinaku mrożonego ( liście około 70 g ) 1 – 2 ząbki czosnku 30 g wędzonego pstrąga łososiowego zamiennie można użyć łososia 1 łyżka fety – w kawałkach (ok.15g ) 1 kawałek papryki konserwowej ( 1 łyżka posiekanej ) Sól Pieprz Vege... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.