Sezon rabarbarowy już od paru dni jest otwarty- więc przyłączam się I ja :). Zapraszam na delikatne mufiny z kruszonka- przydadzą się do sobotniej kawy I nie tylko. Proste w wykonaniu- oddają nam nieziemski smak. Zaczynamy: Składniki na mufiny:3 jajka120 ml maślanki120 ml oliwy375 g self-raising mąki*1 łyżeczka proszku do pieczenia200 gr drobnego cukru-caster(superfine)sugar 3 łodyżki rabarbaru*self raising - odpowiada 2 łyżeczkom proszku do pieczenia na każde 150 gr zwykłej mąki. Wykonanie:R... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...