Pasztet w kruchym cieście

Pasztet w kruchym cieście

Pasztet w kruchym cieście

Pasztet na każdą okazję. Zamknięty w pysznym, kruchym cieście. Dzięki temu pasztet nie wysycha i dłużej zachowuje swój smak. Upieczony  w małych foremkach pasztet można zamrozić i przechować na inną okazję. Doskonale smakuje z barszczem lub z konfiturą z czerwonej cebuli, przepis na konfiturę niebawem na blogu.  Polecam! Pasztet w kruchym cieście Składniki na 6-8 kokilek: Na ciasto kruche: 2 szklanki  200g zimnego masła pół łyżeczki soli pół łyżeczki proszku do pieczenia 2 żółtka 2 łyżki zimnej wod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojej kuchni

Autor

Paulina Kubasiak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, ciasto, tarta, mięso, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, bułki, udka , boczek, wątróbka drobiowa, kurczak, barszcz, udka z kurczaka, pasztet wieprzowy, barszcz czerwony, pieczone udka, pieczony boczek, kurczak pieczony, ciasta z masa, mięsa pieczone

Inne przepisy z Smak mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.