Francuskie ślimaczki z łososiem
Francuskie ślimaczki z łososiem
Pyszne i ekspresowe ślimaczki z ciasta francuskiego z nadzieniem z wędzonego łososia. Roladki posypane czarnuszką, która ma wiele właściwości zdrowotnych. Czarnuszka idealnie komponuje się z chrupiącym ciastem i łososiem. Do dekoracji można też wykorzystać czarny sezam. Ślimaczki możemy podać na zimno z sosem czosnkowo-ziołowym, ja podałam je jako dodatek do zupy kremu z ciecierzycy. Przepis ze strony Winiary. Polecam! Francuskie ślimaczki z łososiem Składniki na około 10-12 sztuk: opakowanie ciasta fran... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smak mojej kuchni
Autor
Paulina Kubasiak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, łosoś, francuskie, ciasto francuskie, łosoś wędzony, sosy, sezam, zupa krem, roladki, zupa, krem, ciasto francuskie, ciasto na zimno, ciasta z kremami, ciasto z kremem
Inne przepisy z Smak mojej kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję