Cannelloni ze szpinakiem, fetą i orzechami

Cannelloni ze szpinakiem, fetą i orzechami

Cannelloni ze szpinakiem, fetą i orzechami

Dzisiaj danie bezmięsne, ale pożywne i sycące. Idealne połączenie szpinaku z serem feta, do tego odrobina pieczarek i suszonych pomidorów. Całość dopełniają chrupiące orzechy i aromatyczny sos pomidorowy. Polecam! Cannelloni ze szpinakiem, fetą i orzechami Składniki: opakowanie makaronu cannelloni (zużyłam 3/4 opakowania) Na farsz: 0,5 kg mrożonego szpinaku 1 cebula ząbek czosnku 4 suszone pomidory, pokrojonych w kosteczkę 6 pieczarek, pokrojonych w kosteczkę garść orzechów włoskich, posiekanych opakowanie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojej kuchni

Autor

Paulina Kubasiak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, sosy, szpinak, zupa pomidorowa, orzechy, sos pomidorowy, ser feta, suszone pomidory, makarony, pieczarki, makaron, cannelloni, sos do makaronu, makaron ze szpinakiem, pieczarki w sosie, makaron z serem, zapiekanka makaronowa, makaron z pieczarkami, warzywa na patelnie, dania z makaronem, makaron z patelni

Inne przepisy z Smak mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.