Cannelloni ze szpinakiem, fetą i orzechami
Cannelloni ze szpinakiem, fetą i orzechami
Dzisiaj danie bezmięsne, ale pożywne i sycące. Idealne połączenie szpinaku z serem feta, do tego odrobina pieczarek i suszonych pomidorów. Całość dopełniają chrupiące orzechy i aromatyczny sos pomidorowy. Polecam! Cannelloni ze szpinakiem, fetą i orzechami Składniki: opakowanie makaronu cannelloni (zużyłam 3/4 opakowania) Na farsz: 0,5 kg mrożonego szpinaku 1 cebula ząbek czosnku 4 suszone pomidory, pokrojonych w kosteczkę 6 pieczarek, pokrojonych w kosteczkę garść orzechów włoskich, posiekanych opakowanie ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smak mojej kuchni
Autor
Paulina Kubasiak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, sosy, szpinak, zupa pomidorowa, orzechy, sos pomidorowy, ser feta, suszone pomidory, makarony, pieczarki, makaron, cannelloni, sos do makaronu, makaron ze szpinakiem, pieczarki w sosie, makaron z serem, zapiekanka makaronowa, makaron z pieczarkami, warzywa na patelnie, dania z makaronem, makaron z patelni
Inne przepisy z Smak mojej kuchni
Dodaj komentarz