Pieczeń koperkowa do chleba

Pieczeń koperkowa do chleba

Pieczeń koperkowa do chleba

Jeśli  zastanawiacie się, co położyć na chleb, a  macie świeży koperek,  mam dla Was pewną propozycję. Co powiecie na pieczeń  koperkową ? Aromatyczną, delikatną, ... pyszną. Niewiele zachodu, a w sklepie takiej nie kupicie.  Składniki: 300 g mielonej łopatki 300 g mielonej karkówki 80 ml bułki tartej 160 ml wody 1 średnia cebula 2 ząbki czosnku 1 jajko 3 czubate duże łyżki posiekanego świeżego koperku (zimą możecie użyć mrożonego) 1 czubata łyżeczka majeranku 3/4 płaskiej łyżeczki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję