Niezwykle aromatyczna zupa z grzybów leśnych z makaronem. To chyba mój ulubiony sposób na wykorzystanie leśnych grzybów. Włoszczyzna, grzyby, obowiązkowo dużo natki pietruszki. Prosta i przepyszna. To już ostatnie chwile na grzyby, póki co pogoda jesienna bardzo dla nas łaskawa, ale już zapowiadają znaczne ochłodzenie więc to chyba ostatni weekend na zbieranie grzybów. Może jeszcze zdążycie:) Zupa grzybowa Składniki: 2 marchewki 1 pietruszka kawałek selera kawałek por 1 łyżka oleju 2 łyżki masła 2 nasiona ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...