DOMOWY KAJMAK, MASA KARMELOWA, KRÓWKOWA Z CUKRU TRZCINOWEGO

DOMOWY KAJMAK, MASA KARMELOWA,  KRÓWKOWA Z CUKRU TRZCINOWEGO

DOMOWY KAJMAK, MASA KARMELOWA, KRÓWKOWA Z CUKRU TRZCINOWEGO

   Taki domowy kajmak, to jest to. Ponieważ lubię wiedzieć co jem i czym karmię swoich najbliższych, już od jakiegoś czasu nie używam gotowych mas kajmakowych, choć nie ukrywam iż kiedyś używałam... Nie zdawałam sobie sprawy, że przygotowanie masy krówkowej jest tak banalnie proste. Zajmuje to dosłownie 40 minut i mamy pyszną (aż za...) domową masę kajmakową, bez białego rafinowanego cukru (dla mnie to istotne), bez konserwantów, bez wzmacniaczy smaku, itd.itp. Moja masa powstała na bazie nierafinowanego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne Zdrowe

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.