Tzatziki to jeden z moich ulubionych dodatków do grillowanych mięs, ryby czy warzyw. Dodaje świeżości i świetnie komponuje się smakowo z większością potraw z rusztu. Ale pasuje też do innych rzeczy, choćby po prostu do świeżego chleba. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Droga Pyzo,ja także uwielbiam ten sos własnie z koperkiem zielonym.Poczęstowano mnie ostatnio andrutem z masą bakaliową, i galaretkami ,był mokry ,gumowaty, nie potrafiłam wyjaśnić dlaczego? ,może Ty coś podpowiesz? Anna od pączków ,Pozdrawiam!
Aniu, myślę, że masa była zbyt mokra i andruty nasiąkły po prostu wilgocią a wtedy robią się gumowate