Taki nadziane udka je się wygodniej kiedy nie mają kości więc warto poświęcić kilka minut więcej na przygotowania i wytrybować ja. Mięso kurczaka z chrupiącą skórką, w połączeniu z kurkami , to pyszności a do tego rumiane warzywa - prawie cały obiad na blasze. Wystarczy jeszcze jakaś surówka lub micha sałaty i nakarmimy kilka osób.Zobacz przepis na Obiad z jednego garnka i inną wersję Udek nadziewanych kurkami ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.