Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Przepis pochodzi ze z książki kucharskiej z 1968 roku i nie ukrywam, że byłam go bardzo ciekawa. Krótko mówiąc piernik pięknie wyrasta, jest wilgotny , sprężysty oraz cudnie pachnie korzeniami i pomarańczą, naprawdę warto pokusić się i go upiec choćby dlatego, że marchewkowy :) /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priori... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...Na każdy piernik jest inna pora. Jedne miękną bardzo szybko, a inne potrzebuje trochę czasu, aby rozpływały się w ustach.
Czytaj dalej...Piernik ma to do siebie, że potrzebuje czasu, aby dojrzeć. Na szczęście są sposoby na przyśpieszenie tego procesu.
Czytaj dalej...