Dopadło i nas - sprawdzamy co możemy jeść a co nie. Ale, żeby nikomu nie było przykro - wypieki robimy dla wszystkich takie same - bezglutenowe! Bałam się, kojarzyłam sobie zawsze, że to jest gorzkie, nie smaczne i w ogóle ble! Bardziej pomylić się nie mogłam. Jak na razie, wypieki sa nie tylko lekkie ale i smaczne. Dlatego warto czasem sobie zrobić w alternatywie ciasto bezglutenowe. A może już tak zostanie? jedyny minus? Cena składników. Składniki na szarlotkę bezglutenową: Kruchy spód: 200g masła śmie... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...