Przepis na : obiad
Lekkie kotleciki z tuńczyka z chrupiącym słonecznikiem i zieloną pietruszką. Dziś polecam Wam pyszną propozycję na sytą kolację lub lżejszy obiad. Pyszne kotleciki z tuńczyka z dodatkiem chrupiącego słonecznika i zielonej pietruszki. Przygotowanie jest niezwykle proste, a efekt wspaniały. Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam tuńczyka. Tak samo jak chrupiące dodatki. Słonecznik zazwyczaj jadam na wycieczce lub z mężem w domu przed telewizorem. Nie ma jak sobie poskubać A Skubany od PanSnack jest do tego idealny... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...