Przepis na : obiad
Kotleciki jajeczne w sosie pomidorowym Dziś mam dla Was przepis na pyszny, bezmięsny obiad. Kotleciki jajeczne w gęstym pomidorowym sosie. Proste w przygotowaniu i naprawdę pyszne. Takie kotleciki można zjeść same lub podać w towarzystwie ryżu lub kaszy. Spróbujcie. W przepisie użyłam pysznych, ekologicznych produktów Gron Balance. Co wyróżnia produkty od Gron Balance? Gron Balance to bogaty wybór produktów dla świadomych konsumentów, którzy poszukują ekologicznych oraz bezpiecznych produktów o przemyślanym składz... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...