Chrupiące polędwiczki z kurczaka i recenzja termosu obiadowego Zojirushi

Chrupiące polędwiczki z kurczaka i recenzja termosu obiadowego Zojirushi

Chrupiące polędwiczki z kurczaka i recenzja termosu obiadowego Zojirushi

Przepis na : obiad

Dziś mam dla Was nie tylko pyszny przepis, ale też krótką recenzję świetnego termosu na jedzenie Zojirushi . Recenzję, która miała ukazać się już dawno temu, zimą. Niestety przeciwności losu sprawiły, że publikuję ją dopiero dziś. Przygoda z tym termosem zaczęła się zimą. Minusowe temperatury, szczyt góry, śnieg w około a w środku termosu pyszna, gorąca zupa i kurczak Ten termos od razu skradł moje serce. I nie tylko moje Cała rodzina go uwielbia, a mąż często zabiera go ze sobą w trasę. W końcu nie ma jak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.