Pieczone gołąbki bez zawijania

Pieczone gołąbki bez zawijania

Pieczone gołąbki bez zawijania

Zapraszam na smaczne gołąbki bez zawijania. Bardzo prosto się je robi a potem pozostaje już tylko pieczenie. Podajemy z ulubionym sosem. Składniki: 125 g ryżu basmati 280 g kapusty pekińskiej 500 g mięsa mielonego z szynki 1 ząbek czosnku 1 cebula 1 łyżka smalcu 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 1 łyżeczka pieprzu czarnego 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 łyżeczka soli 2 jajka 3 łyżki kaszy manny bułka tarta do obtoczenia olej do smażenia 1/2 l bulionu Przygotowanie: Ryż gotujemy wg instrukcji z opakowania i odkładamy d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Autor

slodkokwasnakuchnia1

Kuchnia to moje królestwo.Moje dziecko jest niejadkiem więc staram się urozmaicać i przerabiać przepisy oraz wymyślać coś nowego.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, ryż, mielone, tarta, kapusta pekińska, mięso mielone, bułki, kapustą, mięso, sosy, kotlety, kotlet, szynka, ryż smażony, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, bez pieczenia, kotlety mielone, pieczeń z szynki, pieczona szynka, szynka gotowana, tarta na słodko

Inne przepisy z słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.