Puree z dyni

Puree z dyni

Puree z dyni

Sezon na dynie już w pełni :). Jeśli chcecie cieszyć się wypiekami z dodatkiem tego warzywa przez cały rok, to warto przygotować puree z dyni już teraz!   Składniki na puree z dyni: 2 małe dynie, każda o wadze do 1,5 kg, np. ‘Hokkaido’   Wykonanie: Dynię myjemy i dzielimy na 4 części. Wycinamy środek z pestkami i kroimy na małe kawałki. Dynię można obrać ze skóry przed pieczeniem. Pokrojoną dynię wkła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki Pomysł

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję