ZUPA MEKSYKAŃSKA Z KURCZAKIEM
ZUPA MEKSYKAŃSKA Z KURCZAKIEM
Treściwa zupa z dodatkiem czerwonej fasoli na chłodne dni, jak ten dzisiejszy - doskonale rozgrzewa a przy tym rewelacyjnie smakuje. W wersji na szybko można użyć fasoli z puszki. SKŁADNIKI 1 podwójna pierś z kurczaka, 300 g fasoli czerwonej , 1 l bulionu warzywnego, 1 cebula, 1 papryka czerwona, ½ puszki kukurydzy, 1 puszka pomidorów krojonych, 2 papryczki chilli , ½ łyżeczki przyprawy meksykańskiej , 2 łyżki mąki sól, pieprz, przyprawa do kurczaka, papryka słodka, 2 łyżki oleju WYKONANIE Fasolę moczymy co na... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu słodki bratek
Autor
Aninka88
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, fasola, papryka, czerwona fasola, fasola czerwona, chilli, kurczak z papryką , zupa, pierś, piersi, danie jednogarnkowe, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak w pomidorach, kurczak z pomidorami, kurczak po meksykańsku, pierś z kurczaka w pomidorach, szybka zupa, zupa warzywna, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, zupa meksykańska
Inne przepisy z słodki bratek
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję